Helpt u mee een container te vullen?

Eind 2023 verscheepten we, in samenwerking met een partnerorganisatie, een container vol hulpgoederen naar Cuba. Dit deden we omdat we zien hoe groot het tekort is aan primaire levensbehoeften, zoals bijvoorbeeld eten, kleding en medicatie. Doordat er op heel Cuba een enorm tekort is aan deze dingen, kunnen deze goederen niet lokaal worden ingekocht. U kunt zich de blijdschap en dankbaarheid voorstellen, toen de container vorig jaar in Cuba arriveerde en de goederen werden uitgedeeld. Door de financiële crisis waarin Cuba verkeerd is de nood in het land onverminderd hoog. Daarom willen we dit jaar weer een container vullen.En daar kunt u bij helpen!

Wat kunt u doen?

Geef hulpgoederen

Download de flyer om te zien wat we inzamelen. Omdat er al veel is ingezameld hebben we op dit moment vooral nog behoefte aan:

  • Zomerschoenen en sneakers
  • Nieuw ondergoed
  • Tandenborstels en tandpasta
  • Zeep (tablets)

Geef een donatie

Met uw gift kunnen we primaire hulpgoederen als eten en hygiëne producten in bulk inkopen. Daarnaast gebruiken we de donaties voor het kopen van Bijbels en Bijbelsmateriaal.

Donatie Hulpgoederen

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier, ook als u wilt weten over waar en wanneer u goederen kunt brengen.

Contactformulier